Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Buzău, reţinut după ce ar fi dat foc unor utilaje agricole şi ar fi distrus câteva conducte pentru irigaţii

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti şi prezentat parchetului pentru instituirea unei măsuri preventive după ce ar fi incendiat două utilaje agricole şi ar fi distrus câteva conducte pentru irigaţii.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), cazul a fost sesizat de persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Mărăcineni.

"În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Mărăcineni, a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Galaţi, bănuit de comiterea unei infracţiuni de distrugere. Fapta a fost sesizată în data de 17 iunie de către persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Mărăcineni. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în perioada 16-17 iunie, bănuitul ar fi distrus prin incendiere două utilaje agricole. Totodată, tânărul ar fi distrus şi mai multe conducte de apă care alimentau terenul cultivat, precum şi conductori electrici", a transmis IPJ Buzău.

Surse apropiate anchetei au precizat că bărbatul din Galaţi era angajat la o fermă de lângă terenurile ce aparţineau persoanei vătămate. În urma unui conflict verbal, suspectul ar fi distrus prin incendiere utilajele agricole.

"Prejudiciul a fost estimat de persoana vătămată la 30.000 de lei. Faţă de tânărul de 24 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă", a informat IPJ Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.