Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Craiova, arestat preventiv întrucât a încălcat ordinul de protecţie emis după ce le-a ameninţat pe fiica şi soţia sa

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 45 de ani din Craiova a fost arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecţie emis după ce le-a ameninţat cu acte de violenţă pe soţia sa şi pe fiica lor, iar apoi a revenit la locuinţa acestora şi a provocat din nou scandal, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au reţinut, miercuri, pentru 24 de ore un bărbat de 45 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea în concurs a infracţiunilor de ameninţare şi de încălcarea ordinului de protecţie.

Din cercetări a reieşit că, în seara de 7 decembrie, acesta ar fi devenit agresiv verbal, ameninţându-le cu acte de violenţă pe soţia de 45 de ani şi fiica sa, de 21 de ani, la locuinţa acestora din Craiova.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

"Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare şi totodată a fost emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile”, se arată în comunicat.

În seara următoare, bărbatul s-a deplasat la locuinţa soţiei sale, unde ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă pe ea, dar şi pe ceilalţi membri ai familiei, încălcând ordinul de protecţie. Din acest motiv poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie şi l-au reţinut.

Bărbatul a fost prezentat apoi instanţei, care a decis arestarea sa preventivă pentru 20 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.