Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Galaţi care trebuia să fie izolat la domiciliu, amendat cu 10.000 de lei întrucât nu a fost găsit acasă: Autorităţile încearcă să-l găsească

amenda

Un bărbat din Galaţi, care trebuia să fie în izolare la domiciliu, a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că nu a fost găsit acasă. În prezent, se fac cercetări pentru a se stabili unde se află bărbatul, anunță news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Galaţi, în uma controalelor declanşate la începutul săptămânii de Poliţie şi reprezentanţi ai DSP, s-a descoperit că o persoană care trebuia să fie izolată la domiciliu, după ce a călătorit într-o ţară afectată de coronavirus, este de negăsit. La domiciliul persoanei respective ar fi răspuns mama care le-a spus inspectorilor că nu ştie unde se află bărbatul.

Citește și: Marian Godină a explodat la adresa Sorinei Pintea: ‘Aia e umilire, doamnă! Aia e afectare a stării de sănătate! Ăla e lucru inuman’

Inspectorii au sunat pe telefonul mobil al acestuia, care a adresat injurii autorităţilor, după care şi-a închis telefonul, fără a mai putea fi contactat.

În această situaţie, gălăţeanul, care ar fi fost necooperant încă de la momentul la care a fost informat că trebuie să rămână în izolare la domiciliu, a fost amendat în lipsă cu 10.000 de lei.

În prezent, poliţiştii fac verificări pentru a se stabili unde se află bărbatul.

În judeţul Galaţi, potrivit informaţiilor Prefecturii, se află în acest moment în autoizolare la domiciliu 615 persoane, 4 sunt în carantină într-un centru şi 9 persoane, dintre care trei copii si mamele lor, sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi.

Citește și: VIDEO Șefa DSP Timiș s-a făcut de râs, în timp ce dădea detalii despre un caz de coronavirus: ‘Lumina chiar mă deranjează’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.