Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Neamţ, reţinut după ce a înşelat o femeie prin metoda 'Şmen'

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din judeţul Neamţ, a fost reţinut de poliţişti şi ulterior plasat sub control judiciar, după ce a înşelat o femeie din municipiul Vaslui prin metoda "Şmen".

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit faptul că, pe data de 18 ianuarie, persoana bănuită de comiterea infracţiunii ar fi înşelat, prin folosirea metodei "Şmen", o persoană vătămată, femeie de 57 de ani, din municipiul Vaslui, cu o sumă de 1.100 lei. Prejudiciul cauzat în urma săvârşirii infracţiunii este de 1.100 lei şi a fost recuperat integral. Ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat faţă de bărbat măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile", precizează un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.