Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Olt, cercetat sub control judiciar pentru dare de mită

bucurestifm.ro
mita politist

Un bărbat de 43 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, este cercetat sub control judiciar pentru dare de mită, după ce a oferit bani unui echipaj de poliţie rutieră care l-a prins conducând printr-o localitate din judeţul Dolj cu peste 100 km/h, potrivit Agerpres.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, bărbatul din Balş conducea cu 106 km/h în localitatea Răcarii de Sus, judeţul Dolj, şi a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutieră format dintr-un agent de poliţie din cadrul IPJ Dolj - Poliţia Oraş Filiaşi, compartimentul rutier şi un jandarm din cadrul IJJ Dolj.

Citește și: Ion Cristoiu prezintă cele 'două instituții care nu s-au lăsat șantajate de regimul Iohannis': 'CCR și Avocatul Poporului'

"Pentru a nu i se întocmi procesul verbal de constatare a contravenţiei, precum şi a sancţiunii complementare privind suspendarea dreptului de a conduce, a oferit agentului de poliţie o sumă de bani. Acesta a refuzat categoric şi a anunţat şeful ierarhic, precum şi DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând să întocmească actele de constatare a contravenţiei", afirmă reprezentanţii DGA - SJA Dolj într-un comunicat de presă.

Ca urmare a sesizării, şoferul a fost prins în flagrant imediat după ce a oferit suma de bani agentului de poliţie, iar instanţa a dispus cercetarea sub control judiciar a acestuia pe o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.