Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Panciu, internat la Psihiatrie, după ce a fost prins de polițiști amenințănd cu un cuțit trecătorii pe stradă

O parte din redactia unui saptamanal din Buzau, retinuta pentru santaj

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Panciu, cunoscut cu probleme psihice, a fost internat la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani după ce a ameninţat cu un cuţit mai multe persoane pe o stradă, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

Citește și: Guvernul modifică legea offshore! Ce se întâmplă cu gazele din Marea Neagră

"La data de 19 septembrie, ora 18,05, jandarmii din cadrul plutonului de Jandarmi Panciu au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Nicolae Titulescu din localitate, un bărbat ameninţă cu cuţitul mai multe persoane de pe stradă. Aceştia s-au deplasat la faţa locului pentru a interveni, dar persoana reclamată nu a fost identificată, fiind efectuate imediat activităţi de verificare pe raza oraşului, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Panciu. În scurt timp suspectul a fost găsit şi identificat, fiind vorba despre un bărbat de 48 ani din oraşul Panciu, cunoscut cu probleme psihice. Acesta a fost imobilizat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a fost internat la secţia specializată", a informat IPJ Vrancea. În cauză a fost întocmit dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.