Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Republica Moldova, prins cu permis de conducere fals în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

politie bun

Polițiștii de frontieră de la Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie R. Moldova, care avea asupra sa un permis de conducere fals. El a cumpărat permisul cu 2000 de euro și intenționa să îl folosească în Germania, unde lucrează ca șofer.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat vineri, pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, un cetățean R. Moldova în vârstă de 28 de ani, pasager într-un microbuz cu destinația Germania. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra persoanei, ocazie cu care a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităților din Polonia, având imprimate datele și fotografia bărbatului”, anunță Poliția de Frontieră, conform Agerpres.

În urma verificărilor, polițiștii de fontieră au constatat că permisul de conducere este fals.

„Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră prin intermediari, persoane ale căror date nu le cunoaște, contra sumei de 2.000 euro și că intenționa să folosească documentul în Germania unde lucrează ca șofer. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, se menționează în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.