Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Târgu Secuiesc bănuit că a întreţinut relaţii sexuale cu o persoană minoră, arestat preventiv

catuse politie

Un bărbat din municipiul Târgu Secuiesc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit de corupere sexuală şi act sexual cu o persoană minoră, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

Potrivit sursei citate, Poliţia a primit mai multe sesizări legate de comportamentul bărbatului, iar din cercetări a reieşit că acesta ar fi urmărit pe platforme online anumite persoane şi le-ar fi trimis mai multe mesaje cu conţinut de natură sexuală.

Ulterior, în urma unui complex de activităţi investigative, precum şi a materialului probator administrat, s-a dispus continuarea urmăririi penale a bărbatului în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată.

" În data de 01.11.2021, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară şi au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele bărbatului. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. La data de 2 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Târgu Secuiesc cu propunerea de arestare preventivă, iar instanţa a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile", precizează reprezentanţii IJP Covasna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.