Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat eliberat recent din penitenciar, prins în flagrant şi reţinut în timp ce fura dintr-un apartament

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Un bărbat de 43 de ani din Galaţi, eliberat în luna iulie din penitenciar, a fost reţinut de poliţişti, după ce a fost prins în flagrant în timp ce fura dintr-un apartament, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, în perioada august - septembrie, la nivelul Poliţiei Municipiului Galaţi, s-au sesizat mai multe infracţiuni de furt din locuinţă privind sustragerea a diferite bunuri şi valori, având ca mod de operare escaladarea tronsonului de la bloc şi forţarea geamului de la baie.

În cadrul cercetărilor efectuate în aceste cauze, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Galaţi au obţinut date şi informaţii despre persoana bănuită de comiterea infracţiunilor menţionate, iar în data de 3 noiembrie, în jurul orei 17.30, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii Operaţiuni Speciale Galaţi şi sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au prins în flagrant delict un bărbat de 43 ani, din municipiul Galaţi, la scurt timp după ce acesta a părăsit un apartament de la etajul 1, situat într-un bloc de locuinţe pe strada Oltului, unde pătrunsese în prealabil, pe geamul de la baie, prin escaladarea tronsonului blocului.

În momentul depistării, bărbatul de 43 ani avea asupra sa diferite valori, inclusiv bijuterii, precum şi o şurubelniţă pe care a folosit-o la forţarea închizătorii geamului de la baie.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Galaţi în vederea continuării activităţilor de cercetare, iar în urma administrării probatoriului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea corespunzătoare.

Persoana bănuită de comiterea faptelor de furt din locuinţe a fost eliberată din penitenciar în luna iulie 2022 pentru comiterea unor fapte similare, în perioada 2011-2012, respectiv în anul 2017.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi - Biroul Investigaţii Criminale, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, recuperării prejudiciului cauzat şi a dispunerii măsurilor legale necesare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.