Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat evadat în 2019 din pușcărie a fost prins la furat într-o clădire de birouri din București

evadat politie

Un bărbat care a evadat în 2019 de la Penitenciarul Arad a fost prins în noaptea de duminică spre luni în timp ce fura bani dintr-o clădire de birouri din sectorul 4 al Capitalei.

Potrivit Poliției Capitalei, în noaptea de duminică spre luni, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de reprezentanții unei firme cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns in interiorul unei clădiri de birouri din sectorul 4, de unde sustrag bunuri.

Polițiștii ajunși la fața locului au depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani, care ar fi pătruns în clădire după ce a sărit gardul și a forțat o ușă de acces. Ulterior, acesta ar intrat în mai multe birouri de unde ar fi sustras o sumă de bani și două terminale mobile.

Citește și: Florin Cîțu: Interzicerea cumulului pensie - salariu de la stat NU va bloca niciu domeniu

Oamenii legii au stabilit că bărbatul figurează ca persoană urmărită, pe numele său fiind emis un mandat de arestare europeană, precum și un mandat de executare a pedepsei închisorii, ambele emise de Judecătoria Sectorului 4.

„De asemenea, s-a stabilit că cel în cauză a evadat, la data de 12 iulie 2019 , în timp ce desfășura activități lucrative, acesta executând o pedeapsă privativă de libertate în Penitenciarul Arad în regim semideschis. De asemenea, autoritățile judiciare bulgare au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare pentru infracțiuni comise pe teritoriul acestei țări”, a transmis Poliția Capitalei.

Cercetările în acest caz continuă, suspectul fiind reținut.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.