Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat fără permis care a condus sub influenţa alcoolului şi a accidentat un pieton pe trecere, reţinut

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un piteştean în vârstă de 53 de ani, suspectat că a condus un autoturism deşi nu avea permis şi se afla sub influenţa alcoolului, accidentând un pieton care traversa regulamentar, a fost reţinut de poliţişti, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Problemele din justiţie l-au SĂRĂCIT: Ce avere mai are consilierul premierului Dăncilă

Accidentul s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute pe o stradă din municipiul Piteşti, măsura reţinerii fiind dispusă după extinderea cercetărilor, potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

"Poliţiştii au stabilit că, la data de 17 februarie, C.A.I., de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Dobrin din Piteşti, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi accidentat un bărbat angajat regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal", se precizează în comunicat.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea unui vehicul de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Şeful Comisiei de Apărare a PNL iese la ATAC: 'Liviu Dragnea s-a speriat. Îi e TEAMĂ să vină în fața comisiilor de Apărare...'

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat marţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti pentru propunerea măsurilor preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.