Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Comisiei de Apărare a PNL iese la ATAC: 'Liviu Dragnea s-a speriat. Îi e TEAMĂ să vină în fața comisiilor de Apărare...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea PSD

Președintele Comisiei de Apărare a PNL, deputatul Ovidiu Raețchi, a anunțat că azi, în Comisia de Apărare din Camera Deputaților, s-a respins solicitarea senatorilor privind audierea lui Liviu Dragnea în cadrul comisiilor reunite de Aparare pentru a explica acuzațiile formulate la adresa SPP, PSD preferând o comisie de anchetă.

Citeşte şi: Prezenţă SURPRIZĂ la întâlnirea decisivă Toader-Iohannis: Membri ai CSM, invitaţi la evenimentul de la Cotroceni

"Parlamentarii PSD-ALDE au respins azi, în Comisia de Apărare din Camera Deputatilor, solicitarea senatorilor privind audierea lui Liviu Dragnea în cadrul comisiilor reunite de Aparare, pentru a explica si dezvolta acuzațiile făcute la adresa SPP. Le-am spus colegilor de la PSD ca săvârșim un lucru absurd si incalcam orice logica parlamentara: exista Comisii pentru Aparare in Parlament; oamenii de acolo in asta sunt specializati. E misiunea lor sa exercite controlul asupra SPP si a institutiilor de gen. Acolo se voteaza bugetul acestor instituții. Acolo au loc actiuni in comun cu SPP: cand au lipsit de la votul pentru Patriot, cei din PSD au spus ca au fost la un poligon SPP "foarte frumos", daca va mai amintiti. Nu Opoziția: PSD! Oamenii de la Aparare au certificari pentru a lucra cu informatii confidentiale. Nu sunt parasutati peste noapte in domeniul sigurantei nationale. Si, cu toate astea, PSD infiinteaza o comisie de ancheta care sa verifice un lucru pe care il controlează deja comisia permanenta. De ce? Pesedistii au majoritate in comisiile permanente pentru Aparare! Au voturile necesare pentru a exercita controlul parlamentar - asa cum il doresc. Nu sunt capabili sa-si faca treaba acolo?

Va marturisesc ca imi e imposibil sa inteleg de ce s-a speriat domnul Dragnea de noi. Pare un om matur si, totusi, se teme sa vina in fata comisiilor de specialitate, infiintand o comisie de opereta din care vor face parte, probabil, oameni care nu au nicio legatura cu domeniul militar", a scris Raețchi pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Meteorologii au emis cod PORTOCALIU de viscol: Vântul va DEPĂŞI 110 kilometri pe oră. Autorităţile, pregătite să INTERVINĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.