Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat găsit decedat în Lacul Sântimreu; acesta venise la pescuit

inecat scafandri barca

Un bărbat de 32 ani a fost găsit mort, duminică seara, în lacul de acumulare din localitatea Sântimreu, comuna Sălard, trupul său fiind scos la mal de pompieri, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, pompierii au fost sesizaţi că un bărbat aflat la pescuit a dispărut în Lacul Sântimreu, imediat fiind mobilizate forţe pentru căutarea acestuia.

"La locul indicat de apelant au fost mobilizate cu operativitate, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Sălard, din care, un echipaj de căutare-salvare de la înec şi un echipaj de pompieri militari paramedici. În urma căutărilor efectuate cu barca, echipamentele şi accesoriile din dotare, pompierii au găsit victima, la o adâncime de circa trei metri şi au adus-o la mal, însă din nefericire bărbatul nu a mai putut fi salvat", a precizat ISU Bihor, într-un comunicat de presă.

În acest context, pompierii trag un semnal de alarmă referitor la pericolul pe care îl implică ignorarea măsurilor specifice de prevenire a înecului şi îi roagă pe oameni să se scalde doar în locuri special amenajate pentru înot, să nu intre în apa rece înfierbântaţi, după ce au stat foarte mult timp la soare şi să evite scăldatul solitar sau pe timp de noapte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.