Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat găsit spânzurat, după ce reclamase poliției, în urmă cu o lună, că a fost bătut de doi adolescenţi

spanzurat streang

Un bărbat din judeţul Prahova, care în luna martie a acestui an a depus la Poliţie o plângere în care reclama că a fost agresat de doi adolescenţi, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa. La o săptămână de la deces, poliţiştii au decis să îl reţină pe unul dintre cei împotriva cărora bărbatul a depus plângere, oficialii IPJ Prahova explicând că a durat peste o lună pentru a se lua această măsură pentru că s-a administrat probatoriul. Iniţial, ambii agresori fuseseră amendaţi pentru proferarea de injurii.

Potrivit datelor făcute publice de Poliţia judeţeană Prahova, bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost găsit spânzurat în seara zilei de 7 aprilie, în locuinţa sa din comuna Cocorăştii Colţ, scrie News.ro.

"În urma examinării sumare a suprafeţei exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Prahova.

În urmă cu o lună, în 7 martie, el depusese o plângere la Postul de Poliţie Brazi cu privire la faptul că ar fi fost agresat de către doi adolescenţi, în vârstă de 15 şi 17 ani, din satul Stejarul.

"În baza plângerii, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind întocmit un dosar penal. Totodată, minorii au fost audiaţi şi sancţionaţi contravenţional conform Legii nr. 61/1991 pentru proferarea de injurii”, a precizat Poliţia Prahova.

Unul dintre tinerii reclamaţi, cel de 17 ani, a fost reţinut marţi seară, în dosarul deschis după plângerea din martie depusă de bărbatul găsit mort. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Lavinia Radu a declarat pentru News.ro, întrebată fiind de ce a fost decisă reţinerea la peste o lună de la depunerea plângerii, că poliţiştii au administrat probatoriul înainte de a lua măsura preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.