Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat imobilizat de jandarmii din Constanța după ce a ameninţat o persoană cu un cuţit: Incidentul, într-o zonă unde avea loc un concert

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Bărbat imobilizat de jandarmii din Constanța după ce a ameninţat o persoană cu un cuţit: Incidentul, într-o zonă unde avea loc un concert

Un bărbat a fost imobilizat de jandarmi după ce a ameninţat o persoană cu un cuţit, incidentul având loc într-o zonă aglomerată din municipiul Constanţa, unde se desfăşura un concert.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au anunţat, luni, că jandarmii au intervenit, sâmbătă seara, pentru a imobiliza un bărbat înarmat şi agresiv.

“În timp ce asigurau măsurile de ordine publică la un concert din Piaţa Ovidiu, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost informaţi de către participanţii la eveniment că o persoană din public adresează injurii spectatorilor. Jandarmii l-au identificat pe bărbat şi l-au legitimat. Cu ocazia verificărilor, bărbatul, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, a continuat să fie recalcitrant, motiv pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional conform legii 61/1991 şi scos din incinta evenimentului”, au precizat reprezentanţii IJJ Constanţa.

După aproximativ 40 de minute, jandarmii l-au reperat din nou pe bărbat, care avea de această dată un cuţit în mână, cu care ameninţa o persoană. Jandarmii au intervenit imediat, i-au luat cuţitul şi l-au imobilizat.

Bărbatul a fost dus la Secţia 3 Poliţie Constanţa unde a fost predat poliţiştilor care au preluat cercetările în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.