Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat încătuşat şi dus la secţie pentru audieri, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a avariat două autovehicule

catuse politie

Un şofer beat, care conducea haotic pe străzile municipiului Piteşti, a fost prins de către poliţişti după ce a fost blocat în trafic şi după ce a lovit două autoturisme parcate. Pentru că era beat şi agitat, poliţiştii l-au încătuşat pentru a-l duce la audieri. Incidentul a avut loc duminică după amiază, în municipiul Piteşti, potrivit news.ro.

”Un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, care se afla în patrulare pe strada Plopilor, a observat un autoturism ce se deplasa haotic şi care a lovit un autoturism parcat, motiv pentru care a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului autoturismului. Acesta nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea către bulevardul Nicolae Bălcescu, ulterior pe strada Gârlei, unde a lovit un alt autoturism, ce se afla în mers, fără a provoca victime. Cu toate acestea, bărbatul nu a oprit, fiind blocat de poliţişti, după câteva sute de metri”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Poliţiştii care au reuşit să-l oprească pe şofer au constatat că acesta era foarte agitat, motiv pentru care l-au încătuşat pentru a-l duce la audieri. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, era de asemenea beat, alcoolemia indicată de etilotest indicând peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, limită de la care se deschide dosar penal.

Şoferul a refuzat recoltarea de sânge din care să se stabilească cu exactitate nivelul alcoolemiei. „În cauză, va fi întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal, urmând ca, în funcţie de probatoriul administrat, să se ia măsurile legale în consecinţă”, precizează poliţiştii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.