Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat înjunghiat de o persoană necunoscută, în Hunedoara: Agresorul ar fi fost găsit după două zile

Un bărbat din Hunedoara a fost înjunghiat de o persoană necunoscută. Agresorul ar fi fost găsit după două zile și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspect într-un dosar de tentativă de omor, anunță MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, miercuri, în jurul orei 21.45, Politia Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 49 de ani, din oraș, a fost înjunghiat, în timp ce se afla pe bulevardul Mihai Viteazu, în apropierea locuinței.

Patrulele de ordine publică și echipa operativă deplasate la fața locului au stabilit că pe fondul unui conflict spontan, bărbatul a fost înjunghiat în partea stânga-spate a toracelui, de o persoană necunoscută, de sex masculin.

Citește și: Situație dificilă pentru fostul deputat PSD Cristian Rizea: Igor Dodon i-a respins cerere de azil politic

Victima a fost transportată la UPU Hunedoara pentru a i se acorda îngrijiri medicale. În cauză se continuă cercetarile, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Vineri, polițiștii Biroului Investigații Criminale Hunedoara și cei ai Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Humedoara au efectuat o percheziție domiciliară și au ridicat mai multe probe ce au dus la emiterea, de către procurori, a unui mandat de reținere preventivă, pentru 24 ore, pe numele unui bărbat de 31 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea faptei. Sâmbătă, acesta va fi prezentat magistraților Tribunalului Hunedoara, cu popunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.