Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat jefuit sub ameninţarea unui pistol de paintball - Poliţiştii au identificat doi suspecţi, aceştia fiind arestaţi preventiv - Unul dintre ei este arestat

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Poliţiştii din Ilfov au reuşit să identifice două persoane care au jefuit, în 7 noiembrie, un bărbat sub ameninţarea unui pistol de paintball, cei doi suspecţi fiind arestaţi pentru 30 de zile. Unul dintre ei, între timp a fost arestat şi în alt dosar. Victima a rămas fără bani, acte şi maşină, incidentul având loc la periferia localităţii Chiajna, potrivit news.ro.

”În cazul infracţiunilor de tâlhărie calificată şi distrugere, ce ar fi fost săvârşite în zona industrială din localitatea Chiajna, adiacentă cu DNCB şi Autostrada A1, şi sesizate la data de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 15:52, precizăm că, în urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au indentificat si depistat 2 bărbaţi, în vârstă de 39 şi 24 de ani, bănuiţi de comitera faptelor sesizate”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că, în urma probatorului administrat, la data de 12 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 24 de ani, iar bărbatul de 39 de ani este arestat preventiv în altă cauză.

”În cursul zilei de astăzi, cei 2 bărbaţi au fost prezentaţi procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, faţă de aceştia„, au mai transmis poliţiiştii.

În 7 noiembrie, un bărbat a reclamat la Poliţia Ilfov că a fost jefuit, sub ameninţarea unui pistol, de către două persoane pe care le transportase în autoturism.

Acestea i-au luat bani, acte şi maşina şi l-au lovit. Autovehiculul a fost găsit abandonat, cu urme de incendiere în interior, pe o stradă din Capitală.

După primele verificări s-a stabilit că arma cu care a fost ameninţată victima este un pistol de paintball.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.