Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat obsedat de femei din Craiova, cercetat după ce a hărțuit două femei: avea acasă obiecte vestimentare pentru femei

yourstory.com
violență, femei, stop

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Craiova este cercetat pentru că ar fi hărţuit două femei, pe una prin mesaje transmise în mediul online de pe un cont fals, iar pe cea de-a doua prin afişarea unor bilete pe maşina acesteia. Poliţiştii doljeni au făcut o percheziţie la domiciliul bărbatului unde au găsit obiecte vestimentare pentru femei, ridicând pentru continuarea cercetărilor două laptopuri, patru telefoane mobile şi mai multe înscrisuri cu diferite mesaje, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în anii 2019-2020, la Secţia 5 Poliţie Craiova, au fost primite două sesizări formulate de două femei din Craiova cu privire la faptul că “au fost hărţuite prin transmiterea mai multor mesaje care le-au creat o stare de temere”.

“Într-una din situaţii, mesajele erau transmise în mediul online de pe un cont fals iar în cea de-a doua situaţie, prin afişarea unor bilete pe autoturismul persoanei vătămate.

În această cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărţuire, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor si tragerea acestora la răspundere penală”, a transmis IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că pe data de 18 februarie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au făcut o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 41 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunilor de hărţuire, unde au fost găsite anumite obiecte vestimentare pentru femei.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

De asemenea, de la domiciliul bărbatului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor două laptopuri, patru telefoane mobile şi mai multe înscrisuri cu diferite mesaje.

Cercetările sunt continuate în această cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărţuire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.