Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat plasat sub control judiciar după ce a provocat scandal într-o grădiniţă

click.ro
masina politie

Un bărbat a fost plasat sub control judiciar după ce a provocat scandal în grădiniţa pe care o frecventează fiul său, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, autorităţile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că în interiorul unei grădiniţe cu program prelungit, situată în municipiul Galaţi, pe strada Universităţii, un bărbat ar provoca scandal.

Poliţiştii care s-au deplasat la adresa indicată au stabilit că un bărbat de 37 de ani, din municipiul Galaţi, tatăl unui copil înscris la grădiniţa respectivă, a provocat scandal pe motiv că doreşte să îşi ia fiul mai devreme. În timpul scandalului, bărbatul i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare unei educatoare şi a deteriorat o încuietoare de la uşa de acces în interiorul clădirii, fiind rupt zăvorul, informează Agerpres.

La sosirea echipajului de poliţie, bărbatul nu se mai afla la faţa locului, iar la scurt timp după identificare şi depistare, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă de 1.000 de lei pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare.

Totodată a fost întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind preluate de poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară.

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, fiind dispusă măsura controlului judiciar faţă de acesta pentru o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.