Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat prins băut la volan după ce a mers pe contrasens pe un bulevard

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Un bărbat de 61 de ani a fost prins băut la volan după ce a atras poliţiştilor deoarece conducea pe contrasens, pe bulevardul Republicii din municipiul Târgu Jiu, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Corina Scurtu.

Potrivit acesteia, miercuri, poliţişti din cadrul Poliţiei Târgu-Jiu au depistat un bărbat, de 61 de ani, din comuna Leleşti, în timp ce conducea un autoturism pe contrasens, pe bulevardul Republicii, din localitate.

"Întrucât testarea cu aparatul etilotest nu a fost posibilă din cauze de natura medicală, bărbatul a fost condus la spital, în vederea prelevării mostrelor biologice, unde personalul medical a confirmat faptul că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului", a spus Corina Scurtu.

De asemenea, poliţiştii din Novaci au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C - Zona Turistică Montană Rânca, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană având acest drept suspendat, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.