Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat prins de jandarmi când încerca să ardă deşeuri, inclusiv cauciucuri, pe malul unui lac de acumulare-El a susţinut că a fost pus de şeful său

dosare

Un bărbat din comuna Petrăchioaia, judeţul Ilfov, a fost prins de jandarmi când dădea foc unor deşeuri, între care şi cauciucuri, pe malul unui lac de acumulare. El le-a declarat jandarmilor că a fost pus de şeful său să facă acest lucru, potrivit news.ro.

Jandarmeria Română a anunţat, marţi, că un bărbat din comuna Petrăchioaia a fost prins în timp ce dădea foc unor deşeuri, chiar pe malul unui lac de acumulare.

”În timp ce se aflau în patrulare, colegii noştri au observat pe un câmp din comuna Petrăchioaia un fum dens, de culoare neagră. Ajunşi la faţa locului, jandarmii ilfoveni au identificat un bărbat care dăduse foc unei grămezi de crengi, ce acopereau mai multe deşeuri. Întrebat de jandarmi despre gestul său, acesta a răspuns că directorul firmei la care lucrează i-a spus să ardă crengile şi să scape şi de câteva deşeuri, printre care se aflau şi cauciucuri”: «M-a pus domnul director să dau foc la crengile astea şi să scap şi de gunoaie»”, arată sursa citată.

Pentru a nu se extinde focul, jandarmii au apelat la un bărbat care se afla în apropiere şi care avea un excavator, cu ajutorul căruia a fost luată apă din lac şi stins focul.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare pentru incendiere a deşeurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.