Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze droguri de mare risc

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a fost prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze droguri de mare risc, a fost reţinut, joi, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Vrancea, a informat instituţia.

"La data de 28 mai, pe rolul DIICOT-BT Vrancea a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc, constând în aceea că o persoană de sex masculin, identificată ulterior în persoana inculpatului P.G.I., comercializează droguri de risc şi mare risc pe raza judeţelor Vrancea şi Galaţi. Din cercetările efectuate în cauză s-a constatat faptul că inculpatul este implicat în activităţi de deţinere şi trafic de droguri de risc şi mare risc, transportând drogurile de mare risc din municipiul Bucureşti, iar ulterior le comercializează tinerilor interesaţi cu suma de 100 euro/doza. La data de 3 iunie, inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze două doze de cocaină (1,11 grame) contra sumei de 900 lei", se arată într-un comunicat al DIICOT Vrancea.

Procurorii DIICOT Vrancea, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi - SCCO Vrancea, au efectuat o percheziţie la domiciliul inculpatului, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate 19 doze a câte 1 gram de cocaină, 10 grame de cocaină vrac, un minicântar electronic, 4.400 de lei şi 2.910 euro. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar faţă de un autoturism a fost dispusă măsura sechestrului asigurător.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, bărbatul are 32 de ani şi este din Tecuci.

Joi, procurorii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc, urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.