Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat prins în timp ce încerca să iasă din ţară cu paşaportul cumnatului

Guvernul Republicii Moldova
pasaport moldova

Un bărbat din judeţul Harghita este cercetat pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, după ce a fost prins în vama Petea în timp ce încerca să iasă din ţară cu paşaportul cumnatului său informează, luni, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, potrivit Agerpres.

"În cursul acestei nopţi, în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind într-un microbuz înmatriculat România, un cetăţean român care la controlul de frontieră a prezentat un paşaport emis de autorităţile române.

Cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din România, la verificările efectuate, poliţiştii de frontieră au observat că persoana care s-a prezentat la control este alta decât cea din paşaport. Din primele verificări s-a constatat că în PTF Petea s-a prezentat un cetăţean român în vârstă de 20 de ani, din judeţul Harghita.

Însă documentul de călătorie înmânat la control aparţine cumnatului său. Tânărul a declarat că dorea să ajungă în Germania pentru a munci, dar, la plecare, a constatat că documentul său este deteriorat.

De teamă că nu va putea ieşi din ţară cu propria carte de identitate, a luat cu împrumut paşaportul cumnatului său, document pe care l-a prezentat la controlul de frontieră de îndată ce a ajuns pe aliniamentul de control", precizează sursa citată.

Bărbatul este cercetat pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.