Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat prins în timp ce vindea substanţe psihoactive, la Satu Mare

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat din Satu Mare a fost surprins în flagrant delict în timp ce încerca să comercializeze substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv, el fiind reţinut pentru 24 de ore, potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) potrivit Agerpres.

"Cel în cauză, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Satu Mare, a fost depistat în momentul în care încerca să vândă 55 de pliculeţe cu astfel de substanţe. În continuare, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la persoana depistată, fiind ridicate şi indisponibilizate 100 de grame de substanţe psihoactive, 55 de pliculeţe cu substanţă vegetală, 3 telefoane mobile, un cântar de precizie, un recipient din material plastic folosit la prepararea substanţelor psihoactive şi o tabletă", precizează sursa citată.

În urma audierii persoanei în cauză, procurorul de caz a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.