Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat rămas captiv ore în şir într-un canal colector plin cu noroi

www.agerpres.ro
autospecială pompieri ISU

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Slobozia, a fost salvat luni de pompieri, dintr-un canal colector al oraşului, unde a rămas blocat în noroi încă de duminică, conform ISU Ialomiţa, anunţă Agrepres.

"Prezenţa persoanei în canalul colector amplasat pe un teren viran în spatele sălii de sport a Liceului A.I.Cuza a fost semnalată de un alt cetăţean în această dimineaţă (luni-n.r.). În sprijinul acesteia s-au deplasat un echipaj de salvare de la Detaşamentul Slobozia şi o echipă medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ). Bărbatul era conştient, dar confuz", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea.

Potrivit sursei citate, bărbatul a spus că ar fi alunecat, duminică, în canalul adânc de aproximativ 0,5 metri şi nu a mai putut ieşi de unul singur, deşi acolo nu se găsea apă, unul dintre picioare rămânându-i blocat în noroi.

"Victima a fost scoasă şi transportată de pompieri către autosanitara SAJ, fiind preluată spre îngrijire de cadrele medicale şi transportată la Spitalul din Slobozia', a mai precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.