Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat rănit de un urs într-o zonă împădurită, în Harghita: El a fost salvat de un alt bărbat care a intervenit cu latul toporului

Facebook
urs ursi

Un bărbat de 69 de ani din judeţul Harghita a fost atacat de urs, fiind rănit. Bărbatul a fost salvat de o altă persoană cu care se afla, care a atacat ursul cu latul toporului. Victima a fost transportată la spital, dar este conştientă, anunță news.ro.

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a anunţat, vineri seară, că un bărbat de 69 de ani a fost atacat de urs, în comuna Ciucsângeorgiu, fiind rănit. Bărbatul se mai afla împreună cu un alt bărbat care a sărit în ajutorul său cu latul toporului, reuşind să îndepărteze ursul.

Victima a fost transportată la spital.

”În prezent, rănile provocate de urs sunt îngrijite la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc şi se aşteaptă rezultatul tomografiei”, a mai transmis Borboly Csaba.

Potrivit acestuia, bărbatul este conştient. Borboly Csaba a precizat, pentru News.ro, că atacurile urşilor sunt tot mai frecvente, chiar şi pe timp de iarnă.

”Urşii au mâncare din belşug, iar faptul că ursul doarme iarna nu se adevereşte”, a mai declarat preşedintele CJ Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.