Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat, rătăcit de patru zile în județul Vâlcea este căutat după ce a sunat la 112 și a cerut ajutor, dar apelul s-a întrerupt

ebihoreanul.ro
cautari disparut politie

Un bărbat care s-a rătăcit de patru zile în județul Vâlcea este căutat după ce a sunat la 112 și a cerut ajutor, dar apelul s-a întrerupt, potrivit Mediafax.

Jandarmii vâlceni anunță vineri că perimetrul de localizare al bărbatului care a sunat acum patru zile să anunțe că s-a rătăcit, apoi i s-a întrerupt apelul, a fost stabilit în aria zonei de nord-vest a judeţului.

Ludovic Orban anunţă alocarea unor 'sume fără precedent' pentru sectorul de investiţii şi infrastructură, din mijlocul autostrăzii Comarnic-Braşov

Jandarmii montani, poliţiştii, pompierii şi salvamontiştii au cercetat toate hotelurile şi pensiunile deschise în această perioadă în staţiunea Băile Olăneşti, mânăstirile şi schiturile aflate pe traseele montane din zonă, din nefericire fără succes.

În tot acest timp nimeni nu s-a sesizat cu privire la dispariţia bărbatului, iar autorităţile locale încă mai cercetează zonele.

Jandarmii fac apel la turiștii care se abat tot mai des de la traseele turistice marcate şi se rătăcesc să se intereseze asupra alunecărilor de teren şi a traseului pe care vor să îl parcurgă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.