Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a avut un comportament obscen la un meci de fotbal

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat a fost reţinut după ce a manifestat un comportament obscen în timpul unui meci de fotbal care se desfăşura în incinta Parcului Municipal Vest, informează, luni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, potrivit Agerpres.

"La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 12,45, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică, în timpul unui meci de fotbal care a avut loc în incinta Parcului Municipal Vest. În fapt, bărbatul în cauză, în vârstă de 46 de ani, din comuna Telega, ar fi fost deranjat de un alt spectator care filma meciul de fotbal, reacţionând faţă de el, şi totodată, având un comportament obscen, în zonă fiind prezente mai multe persoane", arată sursa citată.

Bărbatul a fost dus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri, mai precizează informarea IJP Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.