Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a lovit un bătrân într-un mijloc de transport, în municipiul Bistrița

Un bărbat de 46 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore în urma apariţiei pe o reţea de socializare a unor materiale video, în care acesta agresa un bătrân într-un autobuz, incidentul având loc în municipiul Bistriţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, agresorul a fost identificat pe baza acestor imagini şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

"La data de 2 mai a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au luat măsura reţinerii unui bărbat de 46 de ani, din Viişoara, acesta fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ca urmare a unor imagini apărute pe reţelele de socializare, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa - Biroul de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu şi au dispus verificări. Din primele cercetări, a reieşit faptul că un bărbat de 77 de ani, în timp ce se deplasa în calitate de pasager cu un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Bistriţa, ar fi fost agresat fizic de către un alt pasager, un bărbat de 46 de ani, din Viişoara", a transmis IPJ.

După ce a fost depistat, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Bistriţa-Năsăud, urmând să fie prezentat la Parchet pentru luarea unei măsuri preventive.

Potrivit imaginilor filmate de un alt călător, bătrânul agresat a cerut la un moment dat şoferului de autobuz să intervină, iar o altă persoană a spus că trebuie sunat la Poliţie.

În fapt, nimeni nu a sunat la 112 pentru a reclama fapta şi nici nu a încercat să intervină personal pentru a-l opri pe agresor, acesta fiind dat jos din autobuz la prima staţie de către şofer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.