Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a sustras şi distrus două camere video amplasate pe stâlpii de iluminat public

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr de 22 ani din judeţul Galaţi a fost reţinut de poliţişti, după ce a sustras şi distrus două camere video amplasate pe stâlpii de iluminat public din localitatea Cuca, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, Secţia 5 Poliţie Rurală Rădeşti a fost sesizată de către Primăria comunei Cuca cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras şi au distrus două camere video amplasate pe stâlpii de iluminat public din localitate, informează Agerpres.

Din verificările preliminare efectuate de poliţişti s-a stabilit că persoane necunoscute au sustras o cameră de supraveghere video, amplasată pe un stâlp de la intersecţia străzilor Răsăritului şi Movilei, iar apoi, de la intersecţia străzii Dumbrava cu DN 24B, au rupt o altă cameră de supraveghere video pe care au aruncat-o în cimitirul din imediata apropiere.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 11.800 lei.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de furt calificat şi distrugere.

La scurt timp după efectuarea cercetării la faţa locului, în urma activităţilor investigative desfăşurate de către poliţişti a fost identificată persoana bănuită de comiterea acestei fapte, fiind vorba de un tânăr vârsta de 22 din comuna Cuca.

După finalizarea audierilor şi a administrării probatoriului în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de acesta, fiind apoi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor care l-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.