Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce ar fi tâlhărit pe stradă mai multe femei de vârstă înaintată

catuse politie
Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi au identificat şi reţinut un bărbat, de 45 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt.

Din cercetări, a reieşit că acesta îşi alegea şi urmărea victimele, femei de vârstă înaintată, din zone aglomerate şi staţii de autobuz, pe care, ulterior, prin violenţă, le deposeda de bunurile personale.

Astfel, în data de 4 octombrie, pe strada Domnească, din municipiul Galaţi, bărbatul a folosit violenţa pentru a sustrage portofelul unei femei, de 69 de ani.

Alte două fapte cu acest mod de operare au fost comise de acelaşi bărbat, în data de 14 octombrie, în scara unui bloc, de pe strada Domnească, şi pe strada Brăilei, victime fiind două femei, de 84, respectiv 79 de ani.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză ar fi şi autorul unei fapte de furt, comise în data de 10 octombrie, pe strada Constructorilor, din municipiul Galaţi, victimă fiind o femeie, de 65 de ani, căreia acesta i-a sustras poşeta în care avea suma de 1.900 de lei.

Bărbatul a fost depistat de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi şi, în urma administrării probatoriului, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.