Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce, sub ameninţare, ar fi încercat să recupereze banii pierduţi la jocuri de noroc

catuse politie
Potrivit sursei citate, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au identificat, reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr din comuna Bâlteni, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

"Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, luni, tânărul, însoţit de doi bărbaţi, de 25 şi 32 de ani, din oraşul Rovinari, respectiv comuna Bâlteni, s-ar fi deplasat la o sală de jocuri de noroc, din comuna Bâlteni, cu scopul de a recupera o sumă de bani, pierdută anterior la aparatele de tip slotmachine, din incinta societăţii. Astfel, prin ameninţarea cu un obiect contondent, bărbatul ar fi încercat recuperarea sumei de bani de la administratorul societăţii, însă nu a reuşit, părăsind localul public împreună cu cei doi bărbaţi. Ulterior, cei trei au fost identificaţi de poliţişti", se mai arată în informarea IPJ.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.