Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut într-un dosar de infracţiuni economice - Peste 170 kg de tutun frunze descoperite de poliţişti

dosare

Un bărbat a fost reţinut şi peste 170 kilograme de tutun frunze uscat şi aproximativ 8 kilograme de tutun mărunţit au fost confiscate de poliţiştii harghiteni într-un dosar de infracţiuni economice, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit Agerpres, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de miercuri, specialişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Harghita împreună cu poliţişti criminalişti din cadrul IPJ Harghita, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară la o persoană bănuită de deţinerea şi oferirea spre comercializare a tutunului mărunţit peste limita de un kilogram de tutun, conform Legii 227/2015.

"Astfel, în urma percheziţiilor desfăşurate la un bărbat de 43 de ani, din Şimoneşti, poliţiştii au descoperit şi ridicat 170,40 de kilograme de tutun frunze (uscat) şi 7,55 kg tutun (mărunţit), precum şi un aparat cu motor electric de mărunţit tutunul, în valoare de aproximativ 26.354 lei, precum şi alte mijloace materiale de probă", precizează sursa citată.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arest de către poliţişti.

"În cauză, poliţiştii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării", se arată în informarea IPJ Harghita.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, la acţiune participând şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.