Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut pentru că a furat din locuinţele celor plecaţi la muncă în străinătate: Poliţiştii au recuperat aproximativ 90% din bunurile sustrase

Un bărbat de 25 de ani, din comuna Zăvoi, a fost reţinut de poliţiştii din Oţelu Roşu fiind acuzat că ar fi furat mai multe bunuri, în valoare de 12.000 de lei, din locuinţele a două persoane care plecaseră la muncă în străinătate, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Faptele s-au petrecut în perioada aprilie-iulie, iar bunurile au fost furate din locuinţele a două persoane din satul Măru, potrivit Agerpres.

"Cel în cauză este bănuit că ar fi pătruns în locuinţele unor persoane plecate la muncă în străinătate, iar din interior ar fi sustras bunuri în valoare de peste 12.000 de lei, respectiv un televizor, două laptopuri, o unitate de calculator, unelte electrice, geamuri termopan şi un ceas de mână, bunuri pe care le-ar vândut ulterior către diferite persoane", a precizat sursa citată.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au recuperat aproximativ 90% din bunurile sustrase, acestea urmând să fie restituite persoanelor vătămate.

De asemenea, bărbatul de 25 de ani a fost depistat de către poliţişti, sâmbătă, 30 iulie, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Oţelu Roşu, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş, continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.