Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut pentru hărţuirea unor studente, agresiune sexuală şi exhibiţionism

catuse politie
"La data de 7 iunie a.c., poliţiştii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru 4 infracţiuni. În fapt, la data de 5 iunie a.c., în urma unor imagini apărute în spaţiul public cu privire la un bărbat care ar fi abordat mai multe studente în Cluj-Napoca, având o atitudine hărţuitoare, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărţuire", se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în baza verificărilor şi a activităţilor investigativ-operative demarate în cauză, poliţiştii au stabilit că în perioada aprilie a.c. - mai a.c., acesta ar fi abordat studente în diferite locaţii publice din Cluj-Napoca, precum şi într-un cămin studenţesc din municipiu, manifestând o atitudine hărţuitoare faţă de acestea şi făcându-le propuneri indecente.

"De asemenea, în data de 17 mai a.c. şi 2 iunie a.c., cel în cauză ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în spaţiul public. Ca urmare a activităţilor investigative şi a probatoriului administrat în cauză, cercetările au fost extinse sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de hărţuire, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri şi violarea sediului profesional. La data de 7 iunie a.c. poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbat, fiind condus şi predat reprezentanţilor unui Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.