Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie, la cinci zile de la emiterea acestuia

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat din comuna Olteneşti a fost reţinut de poliţişti pentru încălcarea ordinului de protecţie, la doar cinci zile de la emiterea acestuia, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, pe data de 29 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 44 de ani a pătruns fără drept în locuinţa socrului său, unde şi-a agresat soţia şi fiul, încălcând astfel măsurile ordinului de protecţie emis împotriva sa.

"Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 24 iunie, faţă de persoana bănuită de comiterea faptelor sesizate, Judecătoria Huşi a emis un ordin de protecţie. În ziua de 29 iunie, bărbatul a încălcat prevederile ordinului de protecţie, întrucât s-a deplasat la locuinţa soţiei sale şi a provocat scandal, deşi avea obligaţia de a nu pătrunde în curtea locuinţei comune şi să păstreze distanţa de 200 de metri faţă de femeie. Persoana vătămată s-a văzut nevoită să se deplaseze la domiciliul părinţilor săi împreună cu fiul în vârstă de 17 ani. La scurt timp, bărbatul de 44 de ani a pătruns fără drept în locuinţa socrilor săi şi a refuzat să o părăsească când i s-a solicitat acest lucru. Aflat în locuinţă, acesta şi-a agresat soţia, iar când fiul a încercat să-şi apere mama, a fost la rândul său agresat", se arată în comunicatul remis de IPJ Vaslui.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi pentru luarea unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, încălcarea oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecţie, violare de domiciliu şi ameninţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.