Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat suspect de viol, arestat preveniv: ar fi abuzat o minoră de doar 12 ani

Observator
fetita copil abuzat

Un bărbat din județul Constanța, de 33 de ani, este bănuit că a întreținut relații sexuale cu o fată de 12 ani. El a fost arestat preventiv, iar anchetatorii fac cercetări într-un dosar de viol, informează Mediafax.

Potrivit polițiștilor constănțeni, miercuri, a fost depusă o sesizare cu privire la comiterea infracțiunii de viol. Ulterior, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Seimeni, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, bărbatul în cauză este bănuit că, la aceeași dată, ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, în vârstă de 12 ani și 7 luni.

Citește și: Mugur Isărescu, absent de la propriul proces. Curtea de Apel a început procesul privind presupusa colaborare a bancherului cu Securitatea

În baza probelor deținute, polițiștii l-au reținut pe acesta pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de viol. Joi, instanța de judecată a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.