Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat suspectat că a abuzat sexual o minoră de 13 ani, arestat preventiv

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Laza, suspectat că în luna ianuarie a abuzat sexual o minoră în vârstă de 13 ani, a fost arestat preventiv, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul a fost prins în Aeroportul Otopeni când se întorcea din străinătate.

"La data de 31 ianuarie 2023, Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată, de către DGASPC Vaslui, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 13 ani, ar fi fost victima unui abuz sexual, fiind indicat şi un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 42 de ani. Bărbatul din comuna Laza, judeţul Vaslui, a fost depistat în aeroportul Otopeni, pe sensul de intrare în ţară, revenind din străinătate. Minora beneficiază de o măsură de protecţie dispusă de către DGASPC Vaslui", precizează reprezentanţii IPJ Vaslui.

Suspectul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.