Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat trimis în judecată, acuzat că a călăuzit şapte migranţi indieni

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, fiind acuzat de trafic de migranţi, după ce a călăuzit şapte persoane din India, care trecuseră ilegal frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge apoi în vestul Europei.

Fapta bărbatului s-a petrecut pe 16 decembrie 2022, într-o zonă situată la aproximativ 500 de metri de localitatea Iam, judeţul Caraş-Severin, acestuia fiindu-i promişi 300 de euro, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, remis joi AGERPRES.

Inculpatul este acuzat că ar fi îndrumat şi călăuzit un grup format din şapte persoane de origine indiană, care a trecut fraudulos frontiera din Serbia în România. Procurorii susţin că bărbatul intenţiona să conducă grupul spre un autoturism cu care să se deplaseze la Timişoara, de unde ar fi fost preluaţi de alte persoane pentru a trece ilegal frontiera cu Ungaria, destinaţia finală fiind vestul Europei.

După ce a fost prins de autorităţi, suspectul a fost cercetat în stare de arest preventiv, iar pe 4 ianuarie a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Caraş-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.