Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat urmărit internaţional, prins de poliţişti conducând cu 115 km/oră în municipiul Bacău

Un bărbat din municipiul Bacău, care era urmărit internaţional de autorităţile din Belgia, a fost prins de poliţiştii rutieri conducând cu 115 km/oră în municipiul Bacău, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău a precizat că autorităţile belgiene l-au dat în urmărire internaţională pe respectivul bărbat pentru comiterea unor infracţiuni informatice şi constituire de grup infracţional organizat.

"Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Bacău, în timp ce desfăşura activităţi de monitorizare a traficului, pe strada Calea Moineşti, din localitate, a surprins un autoturism circulând cu viteza de 115 km/h, fapt pentru care a fost oprit. La volanul autoturismului se afla un bărbat, de 44 ani, din municipiul Bacău, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Bărbatul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Bacău, în vederea efectuării demersurile necesare declanşării procedurii de predare către autorităţile belgiene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.