Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbaţi condamnaţi la închisoare pentru trafic de droguri, depistaţi de poliţişti

vrt.be
droguri
Potrivit sursei citate, în perioada octombrie 2022 - ianuarie 2023, la nivelul Poliţiei Municipiului Galaţi au fost sesizate mai multe infracţiuni de furt din locuinţe şi din societăţi comerciale, în urma cărora au fost sustrase diferite valori, de către autori necunoscuţi.

În urma activităţilor investigative s-a stabilit faptul că una dintre persoanele bănuite de comiterea acestor fapte, un bărbat cu vârsta de 43 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, cu antecedente penale, intenţionează să părăsească ţara, în condiţiile în care Curtea de Apel Galaţi a emis pe numele său, la data de 2 februarie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 5 ani şi 841 de zile închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Acesta a fost depistat şi arestat în timp ce se deplasa cu un autoturism înmatriculat în Germania, pe raza municipiului Codlea, judeţul Braşov, cu sprijinul poliţiştilor braşoveni.

De asemenea, pe 3 februarie au fost efectuate trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi atât la locuinţa bărbatului de 43 de ani, cât şi la locuinţele unor persoane suspecte din anturajul acestuia.

La una dintre aceste adrese a fost depistat şi arestat un alt bărbat, cu vârsta de 35 de ani, faţă de care Curtea de Apel Galaţi a emis pe 2 februarie un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Din locuinţele percheziţionate au fost ridicate mai multe bunuri care au fost apreciate că provin şi au legătură cu comiterea infracţiunilor de furt din locuinţe.

Totodată, în locuinţa bărbatului de 35 de ani, au fost găsite un plic şi o farfurie cu rest de substanţă cristalizată de culoare albă, iar în cea a bărbatului de 43 de ani au fost găsite dispozitive specifice consumului de droguri, o pipă şi un grinder, dar şi o substanţă vegetală, cele două substanţe fiind suspicionate a fi droguri.

La finalul activităţilor, cei doi bărbaţi au fost preluaţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale care i-au condus şi încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.