Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbaţi reţinuţi pentru tâlhărie, după ce au deposedat un bătrân de bani şi ceasuri, în propria casă

Poliţiştii Capitalei au reţinut trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani, care ar fi tâlhărit un bătrân în propria casă.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) cercetările au fost declanşate pe 10 ianuarie, când un bărbat de 69 de ani a reclamat că, în urmă cu trei zile, a fost deposedat prin violenţă, la domiciliul său, de o sumă de bani şi mai multe ceasuri de mână.

"Din primele date a rezultat că în data de 7 ianuarie, la domiciliul victimei s-au prezentat trei bărbaţi tineri, care şi-au oferit serviciile pentru schimbarea tablei de pe casă pentru preţul de 20.000 de lei. În urma discuţiilor purtate, ar fi ajuns la o înţelegere, persoana vătămată oferind un avans. După demararea lucrării, bărbaţii i-au mai cerut alte sume de bani, dar fiind refuzaţi, l-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit, după care ar fi sustras din locuinţă o sumă de bani şi mai multe ceasuri de mână, prejudiciul cauzat fiind estimat la 12.500 de lei", informează Poliţia Capitalei.

Cei trei bărbaţi au fost identificaţi, iar pe 16 mai au fost depistaţi şi conduşi la audieri.

"În baza probatoriului administrat, bărbaţii cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani, au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală", arată sursa amintită.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.