Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbaţii care aruncau telefoane mobile peste zidul Penitenciarului Târgu Jiu au fost reţinuţi

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Cei doi bărbaţi cercetaţi de poliţişti după ce au fost depistaţi că ar fi aruncat în curtea interioară a Penitenciarului Târgu Jiu un pachet ce conţinea un telefon mobil, care, ulterior, a intrat în posesia unui deţinut, au fost reţinuţi, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au prins în flagrant un bărbat de 37 ani, din oraşul Rovinari, care ar fi aruncat în curtea interioară a Penitenciarului Târgu Jiu un pachet ce conţinea un telefon mobil şi care a intrat în posesia unui deţinut.

Citește și: Streinu Cercel solicită convocarea CSAT: 'E momentul ca președintele României să se implice în mod direct. Nu mai avem timp'

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la comiterea faptei a mai participat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Băleşti. Cu ocazia percheziţiei corporale efectuate asupra bărbatului de 37 de ani, poliţiştii au mai identificat un pachet ce conţinea un alt telefon mobil ce urma să fie aruncat în interior. Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări", au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducerea în mod ilicit de telefoane mobile şi alte mijloace de comunicare la distanţă într-un penitenciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.