Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul a încercat să arunce un lichid în căruciorul unei fetițe a fost identificat

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Poliția din Maramureș anunță că l-a identificat pe bărbatul despre care o mamă a scris că a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul în care era fetița ei de 7 luni. Acesta e audiat la Poliție, potrivit Mediafax.

„În urma postării pe o rețea de socializare a unei fotografii cu un bărbat, care ar fi amenințat o femeie ce se plimba cu căruciorul în care se afla fetița sa, polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu și au desfășurat verificări pentru identificarea victimei, a bărbatului și stabilirea cu exactitate a ce s-a întâmplat. În acest moment, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din Sighetu Marmației, se află la sediul poliției pentru audieri”, anunță polițiștii din Maramureș.

Citește și: SCANDAL cu soțul purtătoarei de cuvânt a lui Klaus Iohannis, pilot la Tarom: 'Ne-au pus șefi tot felul de mercenari'

Polițiștii din Sighetu Marmației îl căutau pe bărbatul despre care o mamă a scris că a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul în care era fetița ei de 7 luni. Femeia a postat un avertisment pe Facebook despre incident.

„L-am observat prima dată peste drum de școala de muzică, mi-a părut dubios, l-am evitat și am traversat strada, s-a ținut după mine, iar în zona Carmis s-a apropiat de cărucior încercând să arunce spre cărucior cu o sticlă, avea și o furculiță și un CD în cealaltă mână. L-am observat ce intenționează să facă și i-am cerut să plece amenințându-l că o să chem poliția, s-a îndepărtat cu greu amenințându-mă și înjurându-mă. Ulterior s-a ținut după mine până la Lidl. În tot acest timp nu am întâlnit niciun echipaj de poliție, locală, ordine publică, nimic. Orașul nostru este împânzit mai nou de nebuni, cerșetori și persoane dubioase”, scria femeia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.