Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a dus prăjituri cu canabis la o petrecere, în Vâlcea, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Antrenorul de fitness care a dus prăjituri cu canabis la o petrecere privată ce a avut loc în luna ianuarie la un hotel din Râmnic a fost găsit vinovat de magistraţii Tribunalului Vâlcea de trafic de droguri de risc şi condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

De asemenea, instanţa a decis şi ca bărbatului în vârstă de 32 de ani să i se interzică exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţi publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat timp de doi ani, potrivit Agerpres.

Totodată, bărbatul trebuie să presteze mai multe zile de muncă în folosul comunităţii şi este obligat şi la achitarea a 6.000 de lei pentru cheltuielile judiciare ale statului, se arată în sentinţa pronunţată miercuri, de Tribunalul Vâlcea.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Dumitru Cojocari, antrenor la o sală de fitness din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut pe 22 ianuarie, în urma percheziţiei pe care poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat-o la domiciliul acestuia, după ce, cu o seară înainte, 15 dintre participanţi la petrecerea privată la care bărbatul dusese o prăjitură preparată chiar de el au ajuns la spital cu stări de rău.

"Din cercetări a reieşit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitaţi ar fi acuzat stări de rău, palpitaţii şi atacuri de panică şi s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean Vâlcea. În urma percheziţiei efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuinţa bărbatului au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder", se menţionează în comunicatul transmis de Poliţia Vâlcea la vremea respectivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.