Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol a fost arestat preventiv pentru 30 zile / El este cercetat şi pentru că şi-a agresat soţia înainte

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Bărbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost arestat preventiv pentru 30 zile, au anunţat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Procurorii îl anchetează şi pentru că şi-a agresat soţia cu o zi înainte de a da foc locuinţei şi că a ameninţat-o cu moartea, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat luni, că bărbatul care a dat foc unui apartament în Techirghiol este cercetat pentru comiterea a două infracţiuni de distrugere, pentru violenţă în familie şi ameninţare.
Procurorii au transmis că, în data de 20 octombrie, bărbatul şi soţia sa se deplasau cu un autoturism de la Agigea la locuinţa comună din Techirghiol, iar la un moment dat, el a lovit-o cu pumnul în faţă pe femeie, a tras-o de păr şi i-a smuls un cercel din urechea dreaptă. Anchetatorii au menţionat că femeia a suferit răni pentru care are nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale.
În ziua următoare, la data de 21.10.2023, inculpatul a distrus mai multe bunuri din apartamentul pe care soţia sa îl deţine în oraşul Techirghiol şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, cu moartea şi cu incendierea imobilului.
”Apoi, în seara zilei respective, în jurul orei 21:00, inculpatul, aflat în dreptul blocului în care locuieşte soţia sa, a aruncat pe fereastra deschisă a balconului apartamentului ei mai multe obiecte vestimentare aprinse, provocând astfel incendierea imobilului”, au transmis procurorii.
Sursa citată a menţionat că incendiul a afectat bunurile din balcon şi bucătăria apartamentului, pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi şi nu au fost persoane rănite.
Bărbatul a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Constanţa care au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.