Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a înjunghiat o vacă pe un islaz în Prahova, reținut pentru 24 de ore

arestat bun

Bărbatul care a înjunghiat o vacă pe un islaz în Prahova, reținut pentru 24 de ore

Un bărbat de 42 de ani, bănuit de mai multe infracțiuni, inclusiv faptul că a ucis o vacă pe islazul comunei Colceag, din județul Prahova, a fost arestat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni, informează Mediafax.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul zilei de ieri, 22 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din comuna Colceag despre faptul că ar fi găsit anvelopele autoturismului personal, distruse. Tot ieri, în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați de către un alt bărbat din comuna Ceptura, despre faptul că un exemplar bovin, care îi aparține, ce se afla pe izlazul comunei, ar fi fost înțepat în zona gâtului cu un obiect ascuțit. În urma leziunii suferite, animalul în cauză a fost declarat decedat”, transmite, duminică, Poliția Prahova.

Polițiștii au identificat persoana banuită de săvârșirea faptelor ca fiind un bărbat în vârstă de 42 de ani

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat persoana banuită de săvârșirea faptelor ca fiind un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Ceptura.

Din verificări a reieșit că bărbatul ar mai fi săvârșit o faptă de distrugere, în luna martie.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, iar pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere în formă continuată și uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.