Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a luat o femeie la ocazie în Dolj și i-a făcut propuneri indecente, precizând că nu e Dincă, a fost identificat de polițiști

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Bărbatul care a luat o femeie la ocazie în Filiași, județul Dolj, și i-a făcut propuneri indecente, precizând că nu e Dincă, a fost identificat de polițiști. Este vorba de un bărbat de 60 de ani, din comuna Argetoaia, el fiind audiat, la fel ca și victima sa, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluire: Trei publicații cunoscute au pus la bătaie banii proprii pentru a face publicitate PNL-ului

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul are 60 de ani care i-a făcut propuneri indecente unei femei, pe care o luase la ocazie, în Filiași, precizându-i că nu e Dincă, este din comuna Argetoaia, județul Dolj.

Și cea care l-a înregistrat a fost identificată, fiind vorba de o femeie de 37 de ani, din localitatea Butoiești, județul Mehedinți.

Cei doi au fost audiați, luni, de polițiști.

„Cele două persoane au fost audiate de polițiști, până în acest moment nefiind depusă plângere panală de către femeia respectiva”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii s-au autosesizat în acest caz și fac verificări pentru tentativă de viol.

Femeia luată la ocazie, căruia șoferul i-a făcut propuneri indecente l-a înregistrat pe bărbat, dar nu a depus plângere.

Aceasta a susținut că, în urmă cu o lună, a urcat la ocazie într-o mașină, în Filiași, iar șoferul i-a făcut propuneri indecente, cerându-i să-l lase să „o pupe jos de două ori”.

Femeia a înregistrat conversația și difuzat-o pe o pagină Facebook, convinsă că vocea bărbatului va fi recunoscută.

„Totuși, ai putea să mă lași! Că nu-ți fac altceva...Doar te pup jos de două ori și revenim. (...) Toate rămâneau între noi. Deci, nu se auzea absolut nimic. Un lucru mascat e mascat!“, spune bărbatul în înregistrarea audio.

Citește și: Ultimă oră! Ajutoare de urgență aprobate de Guvernul Dăncilă! Cine va beneficia de bani

Acesta continuă să o convingă pe femeie să-i accepte propunerea și o asigură că nu e Dincă: „Nu se întâmplă nimic! Nu-ți fie frică, nu-ți fie teamă că nu sunt din ăla…Nu sunt Dincă! Ai văzut la televizor?“, se mai aude pe înregistrare.

Femeia nu a depus nicio plângere la poliție.

„Momentan nu putem divulga identitatea persoanelor aflate în mașină, până nu vom primi acordul celei pe care o considerăm victimă. Al doilea Dincă?", se arată în postare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.