Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a răpit și violat fetițele din Brașov a fost arestat preventiv

IPJ
barbat suspect rapire brasov

Bărbatul de 42 de ani care a răpit și violat cele două fetițe din Brașov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El fusese eliberat în urmă cu doi ani, în baza legii recursului compensatoriu, din penitenciar, unde ispășea o pedeapsă pentru viol.

Instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile, față de bărbatul în vârstă de 42 ani care forţat, pe rând, fetele de 10, respectiv 12 ani să întreţină mai multe raporturi şi acte sexuale, într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului şi Buzău, dar şi în localitatea Valea Nicovani din judeţul Prahova.

Agresorul s-a prezentat ca fiind prieten al iubitului mamei fetelor și le-a luat vineri la un "grătar". Sâmbătă, pe numele celor două fete a fost emisă alerta "răpire minori" și au fost găsite în Prahova.

Potrivit prim-procurorului Claudiu Sandu, bărbatul a fost eliberat din închisoare în noiembrie 2020, legea recursului compensatoriu. În penitenciar, acesta ispășea o pedeapsă pentru că a violat o minoră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.